İbrahim Üzülmez’den Arda Turan’a Veryansın

Eyüpspor eski teknik direktörü İbrahim Üzülmez, bu yıl Süper lig hedefine ulaşamayan Eyüpspor yönetimi ve Arda Turan’ı eleştirdi.

Yayınlama: 30.06.2023
53
A+
A-

Teknik direktör İbrahim Üzülmez, bu yıl Süper Lig hedefine play off turunda veda eden Eyüpspor Teknik direktörü Arda Turan’a gönderme yaptı.

Eyüp takımında 9 puan fark öndeyiz; 10 maç üst üste kazanıyoruz, röportajlar geliyor, ‘Durun’ diyorum. Mütevazı oluruz, sezon sonu yaparız diye bekliyorum. Yapsana kardeşim, kendimi de eleştiriyorum. Millet bir maç kazanıyor, soyunma odasından açıklamalar… Aman Allah’ım!”

Bu son dönemde zaten soyunma odası açıklamaları moda oldu. Bir de internete veriliyor. Bunu çok doğru bulmuyorum. Motivasyon konuşması yapılacaksa bir Fatih Terim’di bu işte, ikincisi de İbrahim Üzülmez’di. Bundan sonra bir yere gideyim, her gün röportaj vereceğim.”

“ARDA TURAN’I ÇOK SEVERİM”

Ben Arda Turan’ı çok severim. Arda’nın ülke futbolunu en iyi şekilde temsil ettiğini düşünüyorum. Kariyerine sonsuz saygı duyuyorum. Ben, Eyüpspor’dayken Beşiktaş’tan kimse gelip izlemedi. Arda geldikten sonra bütün Galatasaray camiası tribündeydi. Bazen kendi başarımızı da satmamız gerekiyormuş.”

Eyüpspor’da ben ikinci yarıdaki 9 maçta 15 puan aldım. Benden sonraki 9 maçta 15 puan alınsaydı o takım şampiyon oluyordu. Üzüntülüyüm aslında. Kırgınlığım ve kızgınlığım da var. Bu PR dediğiniz şeyi maddi manevi ben de yapacağım.”

“FİNALE BEN ÇIKMALIYDIM”

Eyüpspor takımında ikinci sıradayken, bir teknik direktör ayrılır mı? İkinci sıradaki takım, son dönemde play-off’a zor girdi ve finali göremeden elendi. O emeğin, o gayretin, o azmin karşılığı takımın içerisinde benim bulunup, finale benim çıkmam gerekiyordu. Ama olmadı, nasip…”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.