Beşiktaş Ada’dan Dele Alli’yi Getirdi

Beşiktaş Futbol Kulübü, İngiltere’nin Everton ekibinden Dele Alli’yi kiralık olarak renklerine bağladı. 26 yaşındaki oyuncu akşam saatlerinde İstanbul’a geldi.

Yayınlama: 25.08.2022
3
A+
A-

Beşiktaş Primier Lig ekiplerinden Everton forması giyen Dele Alli’yi İstanbul’a getirdi. Kiralık olarak forma giyecek yıldız futbolcu bugün sözleşme imzalayacak.

Siyaj Beyazlı ekip uzun süredir görüşme halinde olduğu İngiltere’de oynayan Dele Alli’yi formasına kattı. Dün akşam saatlerinde özel uçakla Atatürk Havalimanı’na inen oyuncu sağlık kontrollerinin ardından kulübe geçerek sözleşme imzalayacak.

Dele ALLİ 26 yaşında ve Beşiktaş oyuncu için kiralama bedeli ödemeyecek. Ancak anlaşma gereği bonuslar ve 2,3 milyon Euro alacak.

BEŞİKTAŞ’TA ADA RÜZGARI

Beşiktaş’ın transfer döneminde rotası dünyanın 1 numaralı ligi İngiltere Premier Lig oldu. Önce Wolverhampton’lı stoper Romain Saiss’i alan Beşiktaş, ardından Everton’dan eski golcüsü Cenk Tosun’u kadrosuna kattı.

Forvet sorununu Burnley’nin yıldızı Wout Weghorst’la çözen siyah-beyazlılar, West Ham’ın sol beki Arthur Masuaku’yu transfer etti. Benfica’dan alınan Gedson Fernandes de bir dönem Tottenham forması giymişti. Beşiktaş’ın zaten kadrosunda yer alan Rachid Ghezzal’ın yolu Leicester’dan N’Koudou’nun ise Tottenham ve Burnley’den geçmişti.

Beşiktaş, Dele Alli’yle Premier Lig havasını solmuş 8. transferini yaptı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.