Eyüpsultan’da “torbacılar” kaçtı, polis yakaladı

Eyüpsultan’da torbacı oldukları tespit edilen kişilerin ticari taksi ile uyuşturucu satışı yaptığını belirleyen ekipler, operasyonla 3 kişiyi yakaladı.

Yayınlama: 12.10.2022
11
A+
A-

İstanbul Eyüpsultan’da kamuoyunda “torbacı” olarak adlandırılan iki tacir suç üstü yakalandı. Eyüpsultan’a bağlı Göktürk Mahallesi’nde bulunan akaryakıt istasyonunu kendilerine mesken eden kişiler polisin dikkati ile yakalandı.

Akaryakıt istasyonu çevresinde ticari taksi ile sevkiyat ve satış yapan kişiler TEM otoyolunda gelen ve sipariş olduğu ifade edilen uyuşturucu maddeleri satarken yakalandı. Eyüpsultan İlçe Emniyet Ekipleri Göktürk girişinde bulunan akaryakıt istasyonunda taksi ile gelerek uyuşturucu satan kişiler olduğunu tespit etti.

Bahsi geçen bölgede inceleme yapan ekipler ticari taksi ile istasyona gelen M.O.Y ve H. S tarafından V.S. adlı kişiye siyah poşete sarılı uyuşturucu verildiğini tespit etti.

KOKU GEÇİRMEZ POŞET KULLANMIŞLAR

Takasın ardından takibe geçen ekipler yakaladıkları V.S’nin üzerinde siyah koku geçirmez ambalajlara sarılmış kilitli poşetlerde 146 gram esrar ele geçirdi.

Akaryakıt istasyonundan ayrılan taksiyi durduran ekipler, araçta bulunan kişileri indirdi. Şüphelilerden M.O.T. yanındaki şahsa telefonunu kırmasını istedi. Bu sırada H.S. isimli şahıs cep telefonunu kırarak bölgeden kaçmaya çalıştı.

TUTUKLANDILAR

Kısa süreli kovalamacanın ardından şüpheliler polis ekiplerinde yakalandı. Göz altına alınan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.