İBB KPSS Şartı Olmadan Kadrolu İmam Alacak

İBB İSPER AŞ imam ve garson alımı yapacak. İŞKUR üzerinden ilana çıkan İBB kadrolu ve sürekli istihdam ile alınacak personelde KPSS şartı aramıyor.

Yayınlama: 25.08.2022
5
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İŞKUR üzerinden İmam ve Garson alım ilanı yayınladı. İBB iştiraklerinden İSPER AŞ tarafından istihdam edilecek personelde KPSS şartı aranmıyor.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayınlanan iş ilanları sayfasında yer alan bilgiye göre 2 imam ve 1 garson olmak üzere toplam 5 personelin kadrolu statüde istihdamı planlanıyor.

SON TARİH 26 AĞUSTOS

İBB’Tye bağlı İSPER AŞ. ihtiyaç duyulan 2 farklı meslekten bay-bayan personel alımı yapacak olup, 18 Ağustos’da başlayan başvurular ise, 26 Ağustos 2022 tarihi mesai bitimine kadar devam edecek. İş ilanına başvurular İBB’nin kariyer sayfası olan “kariyer.ibb.istanbul” internet adresi üzerinden online şekline yapılacaktır.

İSPER A.Ş bu yukarıda belirtilen mesleklerden personel alımı yapacak olup bu ilanlarla ilgili yaş şartı belirtilmemiştir. Dolayısıyla İBB’nin bu ilanlarına aşağıda her bir meslek için belirtilen başvuru şartlarına uygun, 18 yaşından büyük, emekli olmamış tüm adaylar başvuru yapabilirler.

İSPER AŞ, İŞKUR Üzerinden İmam Alım İlanı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.